FLASH BAND

Trupa Flash Band a fost înfiintata în anul 2007.Toti membrii trupei fac parte din main-stream-ul romanesc .De-a lungul timpului,in trupa au activat artisti valorosi dar formula actuala s-a dovedit a fi cea mai de succes, probabil si datorita prieteniei sincere dintre ei! În timp ce se lucreaza la piesele pentru albumul de debut, trupa semneaza cu G.M.A. Booking and Management(agentie de management si impresariat artistic,organizari evenimente).Totodata, trupa continua sa onoreze invitatiile la petrecerile private unde sustine programe de cover-uri internationale,muzica autentica romaneasca si ruseasca.
Trebuie mentionat ca trupa Flash canta pentru ca exista publicul care o asculta, pentru ca reuseste sa ofere bucurie si destindere celor care vin la concerte. Flash a urmarit tot timpul sa ofere un spectacol de calitate, sa comunice cu publicul, stabilind legatura dintre artist si spectator, necesara reusitei unui spectacol live, si de asemenea sa dea dovada de profesionalism.

COMPONENTA:
Doina Spataru (voce,sax,mandolina)
Fernando Draganici (leader/tobe&percutie)
Cantemir Neacsu (voce,chitara)
Calin Grigoriu(chitara, backing vocal)
Adi Sardi (chitara bass)
Tzoaie (claviaturi)

3 comentarii:

Adrian Popa spunea...

Succes oameni buni, ca tare-i nevoie de aer nou muzical la noi.

white marchiza spunea...

Ma bucur sa va vad aici!!!!
Imi doresc sa vad vad/aud live,sunteti o trupa faina,care merita tot respectul si admiratia mea si de ce nu a mai multor fete?
Nu stiu unde veti avea urmatoarea cantare,dar voi urmari peste tot,vreau sa vin cu prietenele mele sa va vad,sa fac fotografii cu voi,sa-mi dati un autograf ....astept acest moment de ceva timp,sincer vorbind.. si subscriu ce afirma Adrian Popa "e nevoie de aer nou muzical la noi"
Nu ma uitati!
Va pup!!!!!!

white marchiza spunea...

Si as mai vrea sa fac o precizare...
Ce-mi place la voi ,nu incercati sa va faceti promovarea prin diverse mijloace media....aici aveti un plus din partea publicului....
Tot respectul si va pup inca o data!!!